Wanneer u buiten een event organiseert kan een duurzaam tentdoek goed van pas komen. Er zijn een aantal aanbieders die diverse soorten stretchtenten op maat verkopen. Geen enkel bedrijf biedt echter de hoge kwaliteit aan van dergelijke tenten dan Triple S Tents, onderdeel van Flexsile B.V. Flexible Structures. Dit bedrijf is centraal gelegen in Nederland…

Koop een stretchtent

Wanneer u buiten een event organiseert kan een duurzaam tentdoek goed van pas komen. Er zijn een aantal aanbieders die diverse soorten stretchtenten op maat verkopen. Geen enkel bedrijf biedt echter de hoge kwaliteit aan van dergelijke tenten dan Triple S Tents, onderdeel van Flexsile B.V. Flexible Structures. Dit bedrijf is centraal gelegen in Nederland in Leusden, waardoor het bereikbaar is voor mensen uit het hele land (en buitenland). De tenten van Triple S Tents zijn eenvoudig in gebruik, voldoen aan de hoogste normen op het gebied van brandwerendheid en zijn gemakkelijk schoon te maken. Ideaal wanneer u met regelmaat een event of een festival organiseert, maar ook handig voor particulier gebruik zoals een bruiloft. Met een stretchtent van Triple S Tents beschermt u uw gasten tegen de nodige weersomstandigheden, zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan de sfeer. De tenten bieden dus niet alleen een garantie voor bescherming, maar ook een garantie voor samenzijn en gezelligheid.

Waarom kiezen voor een Triple S stretchtent

Een stretchtent kopen van Triple S Tents is dus in meerdere gevallen een goed idee. Het tentdoek weegt slechts 460 gram en is daardoor dus gemakkelijk te verplaatsen. Ook kunnen de tenten eenvoudig worden opgezet: u bent een stuk minder tijd kwijt aan het opzetten van de tenten dan bij andere tenten voor evenementen. Dit betekent dat u minder personeel nodig heeft om de stretchtenten gereed te maken, dat scheelt u in personeelskosten. Daarnaast is het moderne doek waterdicht vanuit de kern en is het zeer UV-bestendig. De tenten worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technieken en worden louter gemaakt van de beste materialen. Op die manier zijn de stretchtenten op maat jaren te gebruiken zonder dat het product in kwaliteit achteruit gaat. En dat alles voor een hele scherpe prijs!

Meer info over de stretchtent

Dankzij de goede samenwerking met Zeilmakerij Geert Kuipers is Triple S Tents sinds 2014 een uniek bedrijf op het gebied van de productie van stretchtenten en flextenten. De ondernemer achter Triple S Tents bedacht enkele jaren geleden dat hoogwaardig tentdoek vandaag de dag niet alleen meer nodig voor (stretch)tenten. Stretchdoeken kunnen voor allerlei toepassingen worden ingezet. De stretchtenten worden geleverd met bijbehorende aluminium of houten palen. Wilt u de tenten persoonlijker maken? Kies dan voor een op maat gemaakte tent waarbij uw bedrijfslogo op het tentdoek wordt geprint. Bekijk zelf welke kleuren u geschikt vindt voor de tenten en welke kleur touwen het beste bij uw bedrijf passen. Wanneer u reeds de beschikking heeft over stretchtenten voor (outdoor) events is het tevens raadzaam om eens met ons in gesprek te gaan. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heeft u interesse in de diensten van Triple S Tents of wilt u meer weten over de producten van het bedrijf? Schroom dan niet om vandaag nog contact op te nemen voor meer informatie.