Advies en begeleiding

Volledig ontzorgd in ontwikkeling van uw stretchtent.

Ivo Bakker Event Engineering 

Als technisch adviseur op het gebied van Flexibele tentconstructies heeft hij zijn sporen verdiend bij zijn voormalige werkgever De Boer Structures B.V. als Manager Technical Support Group.

Triple S tents werkt samen met Ivo Bakker op technisch gebied voor wat betreft de ontwikkeling van Stretchtenten. Het gaat hier om doorontwikkeling van stretchdoek en technische hulpmiddelen met als doel het bevorderen van de veiligheid voor gebruikers en gasten en het efficiënter maken van de bedrijfsvoering voor bedrijven die deze stretchtenten professioneel inzetten.

De missie van Ivo is het ontwerpen van veilige evenementen constructies met een sfeervolle beleving. Hij gelooft dat goede communicatie tussen organisatoren, leveranciers en overheden hierbij de sleutel tot succes is. Hij doet dit door kennis te delen over oplossingen, technische mogelijkheden te onderzoeken en door de juiste normen en regelgeving toe te passen. Hij versnelt processen door bruggen te bouwen tussen de betrokken partijen.