Projecten

Een stretchtent voor elke gelegenheid.

Premium stretchdoek

Unieke lastechniek

Innovatieve coating

Gasterie Lieve Hemel, Sevenum

Stretchtent terrasoverkapping van Restaurant Roste Muis

Er kwam een aanvraag binnen voor een terras overkapping van Restaurant Roste Muis. Plaats Sint Laureins in België.

Gedurende het eerste oriënterend bezoek bleek al gauw dat de bevlogen ondernemers Ilse en Peter Haegeman niet op zoek waren naar een standaard oplossing voor overkapping van hun terras.

Na ruim een half jaar van voorbereiding en nadat een volledig nieuw terras inclusief vloerverwarming was gecreëerd kon de op maat gemaakte Triple S tents stretchtent als overkapping worden gemonteerd. Het twee-kleurige doek,  gemaakt van Flexsile stretch 460, past qua kleurstelling mooi in de natuurlijke omgeving terwijl de witte onderzijde een ruimtelijk helder effect geeft en een mooie reflectie geeft in geval van verlichting.

Het nieuwe terras met stretch overkapping is een sfeervolle ambiance geworden waar je heerlijk kunt genieten van de waterpartij en de natuur om je heen en niet te vergeten de geneugten die het restaurant biedt!

Project Events in Business Hilversum

Een prachtige stretchtent voor een uitbundig evenement. Een uitbundig evenement op het marktplein in hartje Hilversum.

In samenwerking met Events in Business. Events in Business organiseert evenementen, congressen, beurzen en festivals. Zij willen met hun kennis, kunde, creativiteit en organisatiekracht waarde toevoegen aan elk denkbaar evenement en hun branche. Voor dit evenement in Amersfoort gebruikten zij opnieuw een stretchtent van Triple S tents.

Met passie voor creativiteit creëren zij belevingen die verwachtingen overtreffen! Voor een uitbundig evenement kunt u contact opnemen met Events in Business via: 035–6783006. Kijk op hun Facebook en geef ze een like.

Project Haaksbergen

Over De Top Festival

Doordat een sponsor ons in de gelegenheid stelde om een stretchtent aan te schaffen, zijn wij als bestuur van het Over De Top Festival de markt opgegaan en kwamen wij onder andere in contact met Bert Kuipers, van Triple S tents. Al gauw bleek het contact goed, zijn manier van werken erg transparant en meedenkend. Na een persoonlijk contact ontvingen we van hem diverse stalen van potentiele kleuren.

Gelukkig hebben wij niet gekozen voor een traditionele 'veilige' kleuren combi, maar één die past bij ons festival; kleurrijk en opvallend! Na dat alle details besproken waren, werd een plan opgesteld voor levering en de eerste opbouw, onder begeleiding van één van de riggers van Triple S tents. Ook dit liep tot volle tevredenheid.

De tent heeft inmiddels zijn eerste festivalweekend achter de rug en we ontvingen louter positieve reacties hier op, een prachtig middelpunt op ons festival, zowel bij zon als regen, wat we gelukkig niet hebben gehad.

Jelle Spexgoor.

Project Hotel Lange Jan

Hotel Lange Jan heeft een aantal stretchtenten gehuurd voor huwelijksevenementen en onder andere het toonaangevende Bockbierfestival.

Naar aanleiding daarvan heeft Lange Jan besloten een brandveilige en lichte stretchtent aan te schaffen. De zeer harmoniërende kleur taupe/wit past goed in de sfeervolle en monumentale omgeving. De witte onderzijde geeft mooie schaduwwerking bij zonneschijn en heeft als eigenschap verlichting goed te reflecteren.

Bij Hotel Lange Jan kan het feest beginnen!

Project Blooming Beachterras

Een prachtige strandlocatie verdient een prachtige stretchtent. 

Blooming is een bedrijvengroep met een florerend hotel en landhuis, bewegend in de markt van ontwikkeling en leisure. Zij bieden diensten, producten en ervaringen van hoge spraakmakende kwaliteit met een innovatief karakter. Zij beschouwen het als hun kunst mensen het gevoel te geven welkom te zijn.

Vanaf voorjaar 2016 hebben zij een eigen strandpaviljoen blooming beach in Bergen aan Zee. Met de voeten in het zand genieten van lekker eten, staren naar de horizon en af en toe een verkoelende duik in zee.