Standaard stretchtenten

Koop een stretchtent voor uw oppervlakte.

Weet u de gewenste afmetingen van uw stretchtent?

Als u het oppervlakte (ongeveer) weet waar u uw stretchtent wilt plaatsen, kunt u kiezen voor een standaard stretchtent. U heeft uiteraard nog keuze uit zaken als:

  • Kleur van het doek.
  • Kleur van de touwen.
  • Gebruik van keders, lussen of combinatie daarvan.
  • Toepassing koppelvoorziening voor koppelen van meerdere tenten.
  • Extra keders / lussen rondom.
  • Uw logo of print ( max. 50cm doorsnee).
  • Houten palen vs. aluminium palen.
  • Extra's zoals handige accessoires en hulp bij op- en afbouw.

Voorbeeld project

Een terras overkapping van Restaurant Roste Muis. Het twee-kleurige doek,  gemaakt van Flexsile stretch 460, past qua kleurstelling mooi in de natuurlijke omgeving terwijl de witte onderzijde een ruimtelijk helder effect geeft en een mooie reflectie geeft in geval van verlichting.

Het nieuwe terras met stretch overkapping is een sfeervolle ambiance geworden waar je heerlijk kunt genieten van de waterpartij en de natuur om je heen en niet te vergeten de geneugten die het restaurant biedt!

Stretchtent voor uw horeca bedrijf of eventlocatie

Wilt u de bruiloften en feesten van uw klanten onvergetelijk maken?
Onze stretchtenten zijn hiervoor zeer geschikt, zowel voor een formele strakke ‘witte’ bruiloft als voor een extravagant feest.

Met een stretchtent biedt u uw gasten niet alleen bescherming tegen zon, regen en wind of extra ruimte, maar vooral een garantie voor een intiem samenzijn. De gezelligheid van de beschutte omgeving geeft uw ruimte een extra dimensie. Uw klanten kiezen voor sfeer. Onderscheidt uw bedrijf en creëer meer luxe en sfeer met een stretchtent!

Stretchtent voor uw tentverhuurbedrijf

De stretchtenten die u verhuurt zijn een prachtige aanvulling op elk festival en feestelijk of zakelijk evenement. De tenten kunnen worden gebruikt als dansruimtes, eetgelegenheid, bar, hospitality ruimte, stage covers of Vipruimtes.

De tenten bieden een unieke overdekte ruimte en beschutting. Mede door het gebruik van verlichting zal de stretchtent een prachtige, waterdichte en sfeervolle ruimte zijn die eruit springt.

De tenten zijn M1 gecertificeerd brandveilig en zeer licht van gewicht. Hierdoor kunt u ze opzetten en afbouwen tegen lagere kosten. Ook zijn ze duurzaam in gebruik, waardoor u geniet van een langere levensduur en dus lagere exploitatiekosten.