Over ons

Over ons merk en de oprichter.

Over Triple S stretchtenten

Sinds 2014 ontwikkelen en produceren we kwalitatief hoogwaardig stretchdoek. Dankzij een unieke samenwerking met onze leverancier en Zeilmakerij kan Triple S tents de meest brandveilige, lichtte en duurzame kwaliteit stretchtenten en overkappingen leveren.

Maar wat ons echt sterk maakt is onze ambitie een bijdrage te leveren aan margeverbetering binnen uw bedrijf. Triple S stretchtenten worden gemaakt met de gedachte dat bedrijven, zoals die van u, in staat moeten zijn hun concurrentie positie te verbeteren. Vier aandachtspunten maken Flexsile Stretch 460 wat het nu is:

  • De aanschafprijs in relatie tot de kwaliteit.
  • Besparing op handling- en personeelskosten.
  • Verlenging gebruiksduur 
  • Voldoen aan regelgeving.

Over Bert

Bert Kuipers is een ondernemend type voor wie "best" nooit goed genoeg is. Voor wie ondernemen een hobby is en gelijk een uitdaging. Dienstverlening heeft hij hoog in het vaandel staan. Vanaf zijn 23ste was hij werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij is een echte teamspeler. Werkt graag samen met collega’s en netwerkpartijen die op gebieden waar hij niet of minder in thuis is, veel beter zijn. Zo ontstaat een goede mix van kennis en kunde en een optimale dienstverlening.

Achtergrond

Binnen die formule heeft Bert een aantal jaren geleden de handelsonderneming TentieZ overgenomen, de naam veranderd in Flexsile Flexible Structures omdat goed stretchdoek niet alleen voor tenten kan worden gebruikt.

Zo werd op basis van wereldwijde exclusiviteit een samenwerkingsverband met een producent gesloten voor onder Flexsile regie te produceren stretchdoek.

Het label Triple S tents is opgericht voor ontwikkeling en verkoop van standaard- en maatwerk stretchtenten en overkappingen in en buiten Nederland.

Triple S-tents is een onderdeel van Flexsile B.V. Flexible Structures, een speciaal opgerichte onderneming voor de ontwikkeling van brandveilig en licht stretchdoek. Flexsile B.V. is gevestigd in Leusden.