Maatwerk

Voor elke situatie een passende oplossing.

Heeft u een bijzondere situatie?

Het kan zijn dat er bij u sprake is van een bijzondere situatie. Bijvoorbeeld als uw terras met een demontabel stretchdoek overkapt moet worden en gelijk ook voldoet aan de lokale regelgeving. 

Triple S tents kan met haar designers en technische expertise een ontwerp op maat maken inclusief de benodigde berekeningen.

Op zichzelf staand of verbonden met bestaande gebouwen, gebaseerd op deskundige krachtenberekening en 3D-projectie. Een design-tentstructuur geeft een extra tool voor meer dynamiek en bijzondere vormgeving. 

Project Blacksheep

Triple S tents onderscheidt zich door gezamenlijk met partijen uit de evenementenwereld en tentverhuurbedrijven nieuwe vormen van tentstructuren te ontwikkelen. Dit onder andere in verandering van vorm, gebruik en kleurstelling.

Deze creatie is daar een mooi voorbeeld van. Dit betroft een demonstratiemodel voor Blacksheep. Het doek is een Flexsile Stretch 360 doek en geconfectioneerd door zeilmaker Mulder uit Leusden.

Paddock overkapping

Triple S stretchtenten zijn ook geschikt om in te zetten als demontabele paddock en logeercirkel overkappingen.

Door deze toepassing proberen we een goede oplossing te vinden voor een combinatie van vraagstukken aangaande brand- en windveiligheid, afwatering, design en de vereiste van een demontabele overkapping.

Indien gewenst kan Triple S tents ondersteunen bij het aanvragen van de vergunningen.