Bij het organiseren van outdoor events is een duurzaam en kwalitatief tentdoek onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een event van uw bedrijf, een foodtruckfestival of een bruiloft waar niks mag ontbreken. Om uw klanten op de juiste manier te kunnen helpen heeft u de juiste stretchtenten nodig. Een goede stretchtent heeft een aantal eigenschappen. Zo mag de tent […]

Op zoek naar een flextent?

Bij het organiseren van outdoor events is een duurzaam en kwalitatief tentdoek onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een event van uw bedrijf, een foodtruckfestival of een bruiloft waar niks mag ontbreken. Om uw klanten op de juiste manier te kunnen helpen heeft u de juiste stretchtenten nodig. Een goede stretchtent heeft een aantal eigenschappen. Zo mag de tent niet te zwaar zijn, moet een dergelijke tent men kunnen beschermen tegen wind en regen en moet de tent brandwerend zijn. Triple S Tents ontwikkelt sinds 2014 dergelijke tentdoeken en stretchtent overkappingen om uw event zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Flextent kopen van Triple S Tents

Het bedrijf is gespecialiseerd in het hoogwaardig produceren van duurzaam tentdoek. Hierbij worden diverse geavanceerde technieken toegepast om het tentdoek van diverse eigenschappen te voorzien. U kunt rekenen op een duurzaam doek dat gecertificeerd is met een M1 op het gebied van brandwerendheid. Ook beschermt het doek u en uw gasten tegen wind, storm en regen. Daarnaast kunt u rekenen op het UV-filter waardoor u beschermd bent tegen UV-stralen. Ideaal wanneer u een event organiseert waarbij uw gasten de hele dag buiten moeten zijn maar niet in de felle zon willen en kunnen staan. Deze stretch tenten bieden dus de nodige bescherming maar zien er ook nog eens luxe uit. De overkapping biedt een sfeervol geheel voor een onvergetelijk evenement.

Voordelen van een flextent

Een flextent van Triple S Tents heeft echter nog meer voordelen. De tenten zijn allen lichtgewicht waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen zijn. Ook zijn de doeken gemakkelijk op te zetten. Het scheelt u dus personeelskosten om de tenten op te zetten. Bij uw bestelling worden tentstokken geleverd van hout of aluminium (naar keuze). Heeft u een bedrijfslogo of merk dat u op het doek gedrukt wilt hebben? Ook dat is geen probleem bij Triple S Tents. Kies daarnaast nog voor een kleur naar keuze en uw zelfontworpen stretchtent op maat is compleet.

Flextent kopen voor uw bedrijf

Bent u er ook klaar voor om uw bedrijf te onderscheiden van de rest op het gebied van stretchtenten? Maak dan gebruik van de service van Triple S Tents. Het bedrijf zorgt voor een volledige ontzorging wanneer het gaat om service en levering. Creëer zelf meer sfeer en kies voor luxe en duurzaam, kies voor de stretchtenten van Triple S Tents. Vul online uw gegevens in voor een offerte op maat of neem contact op met het bedrijf voor meer informatie omtrent een flextent kopen.