Baaij Catering aan de Bondstraat 1 in Lisse, bekend als De Proeverij  maakt van elk feest een succes, zoals hun eigen slogan weergeeft. Zeker van bruiloften ook wanneer hun zalencomplex voor plm. 250 gasten mogelijk te krap is voor een overweldigende receptie. Triple S tents bracht de oplossing met hun innovatieve stretchtenten. “In twee weken […]

Baaij Catering kiest voor semipermanente overkapping van 5 bij 20 meter

Baaij Catering aan de Bondstraat 1 in Lisse, bekend als De Proeverij  maakt van elk feest een succes, zoals hun eigen slogan weergeeft. Zeker van bruiloften ook wanneer hun zalencomplex voor plm. 250 gasten mogelijk te krap is voor een overweldigende receptie. Triple S tents bracht de oplossing met hun innovatieve stretchtenten. “In twee weken tijd realiseerden zij een luxe overkapping van 5 bij 20 meter”, aldus Ad Baaij.

“Als ondernemer zoek ik graag de rand van de mogelijkheden”, vertelt Ad Baaij. “Toen het bruidspaar twijfelde of het zalencomplex voldoende groot was voor hun receptie die qua gasten weleens kon uitlopen, dacht ik erover op de buitenruimte twee parasols te plaatsen, óf te kiezen voor een overkapping van het gehele terras als semi permanente oplossing ”

Buitenruimte volledig overkapt

Triple S tents was het eerste bedrijf dat reageerde op de aanvraag van Baaij. “Ik was al snel gecharmeerd van de aanpak van Bert Kuipers. Hij kwam zelf met ideeën, maar luisterde ook naar wat ik graag wilde en zo kwamen we tot een juiste oplossing om de buitenruimte van 5 bij 20 meter volledig te overkappen. Die is dan tijdens Kerst- en Oud- en Nieuw ook te gebruiken en ik heb een extra ruimte voor rokers”, aldus Baaij.

De aanbieding van Triple S tents sloot aan bij de verwachtingen en de uitvoering verliep naar volle tevredenheid. “Bert Kuipers beschikt over een professionele zeilmaker waardoor in nauwe samenwerking een mooi stuk vakwerk tot stand kwam.”

In twee weken 100m2 overkapt terras erbij

Het zeil werd aan de ene kant rechtstreeks boven de dakgoot bevestigd om het binnendringen van regenwater te voorkomen. Aan de andere kant werd een houten hekwerk gerealiseerd met onder het zeil vier stevige palen.  “ waardoor de overkapping met het hekwerk een mooi geheel vormt ”, aldus Baaij die eraan toevoegt: “Ook het bruidspaar was zeer verrast dat we in korte tijd zo’n sfeervolle oplossing hadden gerealiseerd.”

Geschreven door Bert Heijnen van Heijnen Tekstcreaties