Op internet kunt u talloze aanbieders vinden op het gebied van stretchtenten. Er wordt gestunt met scherpe prijzen terwijl u vaak geen idee heeft wat de kwaliteit van de tenten is. Een zoektocht kan op deze manier lang duren, terwijl de oplossing al om de hoek ligt: de stretchtenten van Triple S Tents. Heeft u binnen nu […]

Stretchtent kopen

Op internet kunt u talloze aanbieders vinden op het gebied van stretchtenten. Er wordt gestunt met scherpe prijzen terwijl u vaak geen idee heeft wat de kwaliteit van de tenten is. Een zoektocht kan op deze manier lang duren, terwijl de oplossing al om de hoek ligt: de stretchtenten van Triple S Tents. Heeft u binnen nu en korte tijd een stretchtent nodig voor een event, een bruiloft of een groot feest? En wilt u deze tenten met regelmaat kunnen inzetten bij outdoor events? Triple S Tents kan binnen korte tijd de beste kwaliteit leveren voor een voordelige prijs. Naast kwaliteit staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij het bedrijf. Dat betekent dat u louter de beste tenten en doeken kunt krijgen bij Triple S Tents.

Stretch tent kopen van Triple S Tents

Naast zakelijk gebruik is een stretchtent op maat geschikt voor particulier gebruik: welk doeleinde de tent ook heeft, een flextent van Triple S Tents kan altijd worden ingezet. Dankzij een goede samenwerking met Zeilmakerij Geert Kuipers is het bedrijf in staat om kwalitatieve doeken te leveren. Een van de grootste voordelen van de tentdoeken van Triple S Tents is het feit dat ze duurzaam gefabriceerd zijn. Hierdoor kunnen de tenten jaren mee en kunt u lange tijd genieten van tentdoek dat in optimale staat verkeert. Dat houdt in dat de tentdoeken meerdere malen gebruikt kunnen worden: ze kunnen zelfs jaren mee.

Waarom kiezen voor een stretchtent kopen van Triple S?

Een andere reden waarom u moet kiezen voor een stretchtent van Triple S Tents is dat de tentdoeken volledig brandwerend en waterdicht zijn. U hoeft zich tijdens een groot event dus geen zorgen te maken om dergelijke zaken. Ook zijn ze eenvoudig in gebruik: iedereen kan de tent binnen korte tijd opzetten en afbreken. Dit maak de stretchtent toegankelijk voor ieder gebruik. Tot slot zijn de tenten volledig UV-bestendig en bent u op die manier op de juiste wijze beschermd tegen UV-straling. De tenten hebben een certificaat volgens de NEN EN 13782 “Temporary Structures – Tents – Safety”. Dat is handig wanneer u en uw gasten de hele dag buiten moeten staan.

Kwaliteitsorganisatie voor stretch tenten kopen

Triple S Tents hoort bij Flexsile B.V. Flexible Structures, een onderneming dat zich richt op de ontwikkeling van brandveilig en lichtgewicht stretchdoek. Het bedrijf is gevestigd in Leusden in het midden van het land en is daardoor gemakkelijk te bereiken voor iedereen in Nederland en geïnteresseerden vanuit het buitenland. Het hoofddoel van de stretchtenten is dat u als bedrijf of particulier uw eigen concurrentiepositie kunt verbeteren. De tenten voldoen bijvoorbeeld aan de juiste regelgeving, helpen besparen op personeelskosten omdat ze eenvoudig en snel op te zetten zijn en hebben een lage prijs in verhouding tot de kwaliteit van het product.

Meer info over stretchtent kopen

Heeft u interesse in een lichtgewicht, brandwerend en waterbestendig tentdoek van Triple S Tents? Laat ons dan weten hoeveel u precies nodig heeft zodat wij een offerte kunnen opmaken voor een totale prijs. U kunt uw tentdoek bij ons zelfs laten bedrukken met een eigen logo of merk om uw eigen draai eraan te geven. Ook wanneer u reeds beschikt over een aantal tenten raden wij het aan om eens contact op te nemen. Samen kunnen we kijken hoe we uw bedrijf nóg beter kunnen maken. Schroom niet om vandaag nog contact op te nemen voor meer informatie omtrent een stretchtent kopen voor uw outdoor events.