Wanneer u over een bedrijf beschikt dat veel outdoor events organiseert kan een duurzame en kwalitatieve stretchtent goed van pas komen. In Nederland weet u het immers nooit zeker wat het weer gaat worden. Bij een goede flextent moet er gekeken worden naar de kwaliteit en de eigenschappen van de tent. De tenten van Triple S Tents bieden alle […]

Stretchtent op maat

Wanneer u over een bedrijf beschikt dat veel outdoor events organiseert kan een duurzame en kwalitatieve stretchtent goed van pas komen. In Nederland weet u het immers nooit zeker wat het weer gaat worden. Bij een goede flextent moet er gekeken worden naar de kwaliteit en de eigenschappen van de tent. De tenten van Triple S Tents bieden alle nodige eigenschappen voor een lang en duurzaam gebruik. Triple S Tents is sinds 2014 gespecialiseerd in het vervaardigen van duurzame tentdoeken voor diverse events en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Leusden, in het midden van het land, waardoor het bereikbaar is voor klanten uit heel Nederland en de buurlanden.

Koop een stretchtent op maat

Stretchtenten zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor events en festivals maar ook voor particuliere zaken zoals bruiloften. Met de stretchtenten van Triple S Tents geeft u uw gasten bescherming tegen wind, weer en storm, en tegen water en UV-stralen, zonder dat de tent iets afdoet aan de sfeer van het geheel. Het grootste voordeel van een stretchtent op maat is dat ze lichtgewicht zijn en eenvoudig op te zetten zijn. U kunt de tenten dus eenvoudig op- en afbreken en meenemen naar een volgend outdoor event. Ideaal wanneer u met regelmaat een event organiseert waarvoor u een flextent of stretchtent op maat nodig heeft.

Stretchtent op maat van Triple S Tents

Ook zijn de tenten gemakkelijk schoon te maken en zijn ze zeer uv-bestendig. De prijs- en kwaliteitsverhouding is aantrekkelijk wanneer u kijkt naar hoe duurzaam de tenten zijn. De tenten gaan namelijk jaren mee en . Heeft u ook interesse in een stretchtent op maat voor diverse events? Bij Triple S Tents kunt u uw eigen bedrijfslogo op het doek laten drukken. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en laat een offerte samenstellen met onze experts. Zij kunnen u helpen bij al uw vragen omtrent een stretchtent op maat.