Bij outdoors events zoals festivals en andere evenementen wordt veel gebruik gemaakt van zogeheten stretchtenten. Deze tenten zorgen voor een goede sfeer en bieden de nodige bescherming wanneer het gaat om weersomstandigheden en brandveiligheid. Het grote voordeel van dergelijke flextenten is dat ze vaak jaren meekunnen. Met name de tenten van Triple S Tents zijn erop gemaakt om vaak […]

Stretchtent voor een overkapping

Bij outdoors events zoals festivals en andere evenementen wordt veel gebruik gemaakt van zogeheten stretchtenten. Deze tenten zorgen voor een goede sfeer en bieden de nodige bescherming wanneer het gaat om weersomstandigheden en brandveiligheid. Het grote voordeel van dergelijke flextenten is dat ze vaak jaren meekunnen. Met name de tenten van Triple S Tents zijn erop gemaakt om vaak te hergebruiken. Met behulp van geavanceerde technieken en kwalitatieve materialen zijn deze tenten uiterst duurzaam te noemen.

Een stretchtent overkapping van Triple S Tents

Een stretchtent kopen doet u wanneer u (vaker) events organiseert of wanneer u met bijvoorbeeld een foodtruck op een festival staat. Ook kunnen dergelijke tenten worden ontworpen voor bruiloften en andere particuliere feesten. Het grootste voordeel van deze tenten is dat ze waterdicht vanuit de kern zijn. Daarnaast is het moderne doek gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Het tentdoek is M1 gecertificeerd zodat uw gasten altijd veilig kunnen genieten.

Op zoek naar een stretchtent voor een overkapping?

Verhuurt u al tenten? Ook dan bent u alsnog bij Triple S Tents aan het juiste adres voor een vernieuwing van uw bedrijf. Met de service en de producten van Triple S Tents zet u zichzelf nog beter op de kaart van de concurrenten. Het is dus raadzaam om eens het gesprek aan te gaan. Vernieuw vandaag nog uw eigen bedrijf en ga een samenwerking aan met Triple S Tents. Op deze manier kunt u uw klanten aan u binden. Heeft u interesse in deze service? Neem contact op met Triple S Tents voor meer informatie.