Bent u op zoek naar een kwalitatieve stretchtent maar weet u niet waar u moet zoeken? In het midden van het land vindt u Triple S Tents, een hoogwaardig bedrijf dat sinds 2014 gespecialiseerd is in het vervaardigen van kwalitatief en duurzaam tentdoek. Triple S Tents richt zich op ondernemers die met behulp van een flextent of een stretchtent op […]

Op zoek naar een stretchtent te koop?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve stretchtent maar weet u niet waar u moet zoeken? In het midden van het land vindt u Triple S Tents, een hoogwaardig bedrijf dat sinds 2014 gespecialiseerd is in het vervaardigen van kwalitatief en duurzaam tentdoek. Triple S Tents richt zich op ondernemers die met behulp van een flextent of een stretchtent op maat zichzelf wil onderscheiden op de markt. Ook wanneer u zomaar op zoek bent naar een stevig tentdoek zoals een semi-permanente stretchtentoverkapping bent u bij Triple S Tents aan het juiste adres. Er zijn een aantal redenen waarom u kunt kiezen voor de service van dit bedrijf.

Stretch tent te koop voor u

Bij Triple S Tents weten ze als geen ander hoe het is om hoogwaardig doek te leveren. Het bedrijf heeft een samenwerking met De Zeilmakerij waardoor u alleen het beste tentdoek mag verwachten. Het tentdoek is lichtgewicht en weegt slechts 460 gram. Daarnaast is het tentdoek waterdicht en is het zeer UV-bestendig. De tenten worden gemaakt met behulp van bijzondere technieken en worden op deze manier alleen gemaakt van de beste materialen. Zo weet u zeker waar u aan toe bent en dat u de tenten jarenlang met plezier kunt gebruiken.

Triple S Tents hebben stretchtenten te koop

Wanneer u de afmetingen van de stretch tent weet en wanneer u weet hoe groot de oppervlakte is van de plek waar de tent moet komen te staan, kunt u kiezen voor een standaard stretchtent. Daarbij kunt u natuurlijk nog wel kiezen uit een aantal andere zaken. Kies bijvoorbeeld zelf de kleur van het tentdoek en de kleur van de touwen. Heeft u een bedrijfslogo dat u erop gedrukt wilt hebben? Geen probleem, zolang het logo binnen één bandbreedte blijft. Op deze manier kunt u uw eigen stretchtent alsnog zelf ontwerpen.

Waarom Triple S Tents? 

Een van de grootste voordelen van een stretchtent kopen van Triple S Tents is het feit dat de tenten jarenlang meegaan. In verhouding met de prijs is een dergelijke aankoop dus een zeer goede investering voor uw bedrijf. Bij uw aankoop kunt u kiezen tussen houten palen en aluminium palen ter versteviging. Dit in combinatie met het tentdoek zorgt voor een unieke overdekte ruimte dat voor iedere gelegenheid kan worden ingezet. Omdat de tenten lichtgewicht zijn zijn ze binnen no time opgezet. Dit scheelt u weer in personeelskosten, want u heeft minder tijd nodig om de tent op te zetten.

Zoek vandaag nog een stretch tent te koop

Met een stretchtent kunt u uw gasten bescherming bieden tegen zon, water en wind. Daarnaast creëert u extra open ruimte zonder dat het ongezellig wordt. Zorg zelf voor sfeer en straal luxe uit met een stretchtent van Triple S Tents. Heeft u interesse in een stretchtent te koop van Triple S Tents? Geef dan uw wensen door en stel samen met ons een offerte op. Wie weet bent u binnenkort eigenaar van een mooie stretchtent die volledig op maat gemaakt is.